En god nummer tre

nummer tre

Jeg har alltid vært sånn passe. Middels. Sånn en god nummer tre, liksom. Ikke at det er noe galt i det, det er et trygt sted, men ønsket om å bli litt bedre, kanskje en firer på noen områder iallefall, hadde vært toppen.

Jeg kan skrive og formulere meg greit, men ikke sånn veldig kreativt og spektakulært. Jeg kan sno meg rundt i kjøkkenet og trylle frem noen få gode retter, men jeg er ingen gourmetkokk. Av yrke er jeg grafisk designer og der er jeg også litt sånn middels. Ikke spesielt god, ei heller spesielt dårlig. Dette gjelder flere aspekter i mitt liv. Helt greit å være her i middelsland, ikke noe galt i det, men noe bobler i meg etter å prøve litt mer.

Etter å ha levd i ullenhet en stund innså jeg at et lite steg mot å bli bedre er faktisk opp til meg selv. Det er ingen andre som kan legge min vei gjennom livet. Hvordan jeg velger å legge stein for stein på min sti, er mitt valg. Derfor bestemte jeg meg for å starte en blogg hvor jeg kan få utløp for min kreativitet, og faktisk kanskje også bli bedre på noe. Bedre på å formulere meg skriftelig, ta gode bilder og få utløp for min kreative side. Kanskje kan veien lede meg til å bli en firer på enkelte områder? Uansett, så skal dette være en hyggelig tur og jeg håper du vil være med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s