En kaffe, takk!

kaffekoppen

Kaffe, det er godt det! Ja, jeg er veldig glad i kaffe. Ikke sånn melk, sukker, fløte eller diverse dryss-på-toppen varianter. Nei, gi meg svart kaffe uten sukker. Det jeg liker med kaffe er selvfølgelig smaken, men kaffe er noen ganger så mye mer. Kaffe er det første jeg drikker tidlig på morgenen når jeg subber meg inn på kjøkkenet i morgenkåpe og med bustete hår. Eller helgen hvor jeg kryper godt opp i sofaen med barna tett inntil meg, og en kaffekopp. Det er fint det. Så har du belønningskoppen – den jeg tar når en jobb, et prosjekt eller rengjøringa er ferdig. Da fortjener jeg en kopp kaffe, eller to. Så har du kaffekoppen du tar med venner og familie, vi møtes over en kaffekopp, etter middag kaffekoppen, overtidskoppen eller solveggkaffen. Kaffe er liksom forbundet med de gode, enkle og nære øyeblikkene. Ikke det at jeg tenker så mye over det der og da, men nå litt filosoferende (over en kaffekopp), ser jeg at noen ganger er det nettop det det er. Et kaffeøyeblikk. Så hvis du lurer på hvorfor det er kafferinger i headingen min, så er det fordi det er mye lykke i en god kopp kaffe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s