En drink.

Innlegg warm drink

Jeg er glad i de enkle ting. Ikke misforstå, jeg foretar meg en god dose nettsurfing hver dag. Instagram og pinterest sjekkes daglig. Visse blogger og komersielle nettsider brukes og leses ofte. Men det er ikke det som gjør meg glad. Det er ikke det øyeblikket jeg kjenner etter at jeg har et godt liv. Det er de enkle tingene og hendelsene som gir meg de gode følelsene. Klisje? Ja, men nå er ikke jeg heller redd for klisjene. En av de enkle tingene jeg liker er lukten av nybakt brød. Det å sette tennene i et saftig brød med knasende skorpe og med masse smør og litt blåmuggost. Det gjør meg glad. Ja, nesten på randen av å være lykkelig, faktisk! Men, nok om brød. Jeg tenkte jeg skulle fortelle om en varm drink som jeg kom over på min nettsurfing.  Jeg elsker varm gløgg om vinteren og inntas gjerne i god tid før julemåneden, men litt variasjon er jo selvfølgelig kjærkomment.

Synes denne var veldig god. Jeg drakk den også uten alkohol og det funket supert.

Oppskrift 

4-6 porsjoner

2,5 (5dl) eplejuice (klar)

1/4 vaniljestang

1/2 kanelstang

1/4 kopp hvitt sukker

4 cl cognac

Varm forsiktig eplejuicien med vanilje, kanel og sukker. Trenger ikke koke. Ta kjelen av plata og la blandingen trekke litt slik at smakene setter jeg. Halvtime holder, men gjerne lengre. Fjern vanilje – og kanelstengene og varm opp igjen blandingen og tilsett cognacen rett før servering. Og så, nyt den!

Jeg anbefaler solveggen, pledd over bena og denne drinken i hånda. Det er det gode, enkle liv det!

Jeg kan ikke ta kredit for denne oppskriften. Den finner du her hvis du vil ha den engelske teksten på den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s