I boks.

boks staaende boks liggende boks staaende2

Storesøster Lena er så utrolig kreativ. Hun var den som lagde fine ting gjennom oppveksten og jeg ble sinna og kastet det vegg-i-mellom. Har vel blitt litt mer tålmodg med årene, men liker nok fremdeles at det er er litt enkelt. I fjor dekorerte hun flotte tennbrikkettbokser til gaver. Synes denne ideen var utrolig god. Jeg har laget en boks selv og tenkte etterhvert at barna kunne dekorere noen og gi bort i julegaver. Lena lagde hvite, med decopage – kjempefine! Jeg er litt latere av meg og tok frem sprayboksen min nok en gang og sprayet dem sorte og med gull-lokk. Ble kjempefint! Et lite gullklistremerke som dekor og volia – ferdig!

2 thoughts on “I boks.

  1. Så kult! Jeg satt akkurat og så på den stygge tennbrikett-boksen her, og lurte på om jeg skulle finne noe annet å ha dem i. 🙂 Men nå vet jeg hva jeg skal gjøre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s