God som gull (diy)

God som gull God som gull2 God som gull3

Gammel krukke med ny drakt…

Når man har levd noen ti-år så ser man jo at trendene skifter stadig, og å henge med på alle kan kjapt bli kostbart. Gull og bronsje i interiør har jo vart en stund, men det ser ut til at det fremdeles er poppis. Jeg har enkelt sprayet en gammel krukke i gullmaling og vips så fikk jeg ny og selvfølgelig veldig trendy dekorgjenstand…”knis”…Det er vel ingen grenser for hva man kan endre med litt spray. Jeg kjøper mine sprayer på Europris. Fjæren er kjøpt på Kremmerhuset.

2 thoughts on “God som gull (diy)

  1. Tenk så stilig det ble med litt spray maling :o) Jeg har gjort det samme med en vase og noen brett, etterpå oppdaget jeg at lokket på fryseboksen hadde fått en antydning til gullfarge også, hi, hi :o) Du, den boksen med tennbriketter, så flott den ble, tror sannelig jeg skal forsøke det jeg også. Fin kveld til deg :o)

  2. Takk og takk:). Så hyggelig kommentar:). Ble veldig inspirert av dine julevinduer og gleder meg masse til å sette i gang med jula til helgen. Bobler over av ideer, men er jo ikke alltid tid til å alle prosjekter. Ha en superfin dag:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s