Lag din egen telysholder (DIY)

lykt liggende lykt liggende3 lykt liggende2

Jeg er stadig på Pinterest for å finne inspirasjon til matoppskrifter, interiør, mote og diy. Det finnes så utrolig mange kreative mennesker rundt og jeg blir så inspirert av alle de flinke bloggere der ute. Denne ideen har jeg snappet opp på min runde på Pinterest. Her har jeg rett og slett tatt et lite glass/telysholder med rette kanter som jeg har dekorert med pinner fra hagen. Har brukt limpistol for å lime pinnene på. Etterpå har jeg dekorert med en stjerne av bark som jeg har kjøpt ferdig. Pinnene trenger ikke være like lange og det trenger ikke være så rett avskjært. Jeg har brukt en hagesaks. Koselig førjulspusling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s