Herregaver

herregaverJeg elsker julen og spesielt førjulstiden. Har satt sammen noen gaver som jeg synes er fine og som jeg vet at min mann liker (i allefall noen av dem). I fjor fikk han hodetelefonene, men i år blir det ikke så dyr gave. Kanskje det blir en av de andre gavene…

Dette er avbildet: Chivas Regal kr 457,- // Whiskey glass, Norman Copenhagen kr 300,- to stk // Pysjbukse, Cubus kr 149,- // Hodetelefoner, Bowers &Wilikins P5 kr 2498,- // Pulsklokke, Garmin Forerunner 1290,- // Klokke, Daniel Wellington 1649,- // Weekendbag, Konrad 599,- // Skjerf, Polo Ralph Laurent kr 699,- // Lue, Hennes & Mauritz kr 49,90 // Ipad Cover, Tiger of Sweden kr 1059,- // Hansker, kr 249,-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s