Innpakning av det som ligger i skuffen

innpakning innpakning2Jeg synes alle andre er så flinke til å finne på kreativ innpakning. Ser jeg hva som ligger ute på blogger er det mye lekkert, men en del av det blir jo ganske dyrt…Skal man kjøpe det fineste papiret og det fineste dingel-dangelet blir det raskt penger ut av det. For noen er jo det veldig greit, men jeg tenkte å bruke det jeg hadde tilgjengelig her i skuffene mine. Muligens jeg har en del mer i hobbyskuffen en andre, men noe tror jeg du sikkert også har i dine skuffer.

Selve innpakningen har jeg benyttet vanlig gråpapir som jeg bruker til skolebøkene til ungene. Dette er ganske stivt som innpakningspapir så jeg har krøllet det flere ganger slik at det blir mykere og derfor lettere å pakke inn. Som magebelte har jeg benyttet matpakkepapir som jeg har klippet kantene med en dekorsaks. Lenge siden jeg kjøpte saksen (til ungene), men mener denne i sin tid ble kjøpt på Europris. Som bånd hadde jeg liggende sort bånd fra Søstrene Grene. Dette er silkebånd, men her hadde det vært utrolig fint med feks hamptråd (det hadde jeg ikke akkurat nå). Har også en tynnere sort tråd som jeg tredde perler i enden på. Hjertet som henger på skulle egentlig vært malt sort, men så langt har jeg ikke kommet. Hjertet er laget i trolldeig. Siden jeg jobber til daglig som Grafisk designer blir jeg jo litt yrkesskadet, så kortene er selvlaget. Hvis du ønsker kan du printe dem ut fra PDF (TILFRAKORT) under. Ilustrasjonene på kortet er fra bildebank og ikke selvlaget. Print kortene ut på tykt papir, eller vanlig papir og lim dem opp på tykkere papir. Du må skjære eller klippe dem rundt kanten.

Ønsker du å lage trolldeiganheng er oppskriften som følger: To kopper mel, en kopp salt og en kopp vann. Kna godt. Jeg brukte pepperkakeform til å lage hjertet. Tørkes i ovnen på 80 grader. Hvor lenge avhenger av tykkelse, men det tar litt tid. Jeg tørket mine i går kveld og ble ikke ferdige så jeg tørket dem bare videre i dag. Funket fint å ta det i to omganger.

TILFRAKORT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s