Julevimpler

vimpler3 vimpler4 vimpler2 vimplerHar laget en enkel vimpelremse i sort/hvitt. Passet fint på hyllen under familiebildene. Hvis du ønsker kan du laste ned pdf og printe ut selv. Nå du kutter dem ut anbefaler jeg å ta et lett kutt på midten. Ikke så mye at det går igjennom, men slik at det blir lettere å brette vimplene. Kanten blir også mye penere. Du kan deretter klippe eller kutte dem ut. Anbefaler å kutte med en skarp kniv og benytte linjal. Da får du penest kanter. Brett dem over en tråd eller et bånd og lim dem sammen.

vimpler shv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s