Lampe uten strøm

Lampeskjerm2Jeg drømmer om hytte. En sånn hytte-hytte uten strøm og innlagt vann og gjerne utedo. Så mens jeg drømmer om hytte bobler det ideer i hodet. Denne ideen kom jeg på da vi var så heldige å få låne en hytte på Blefjell som kun hadde enkel solcellepanel strøm. Vi satt rundt bordet med tente stearinlys, men akkurat rett over spisbordet hvor vi skulle lese spillkort, hadde det vært greit med en ekstra lyskilde. Det var da jeg kom på ideen å bruke ledlys på batteri. Gir ikke veldig koselig lys, men sånn for akkurat over et spisebord for ekstra lys passer det perfekt. Siden hyttedrømmen er fjern så har jeg testet ut ideen hjemme. Fant en gammel kurv som jeg festet ledlyset med velcrotape i bunn. Snudde kurven på hodet og hang den opp i en tynn, sort kjetting. I stedet for kurv kan man bruke sinkbøtte, gammel lampeskjerm, blikkbokser, drivved…Ja, egentlig det man selv synes passer sin egen stil. Har du veranda eller områder i huset du ikke har tilgang på strøm så kan dette også være en ide.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s