Avdanket boks får nytt liv med maling

 

Det å gå i bruktbutikker og finne små og store skatter er gøy, og spesielt hvis jeg kan finne noe som kan få nytt liv. Noen ganger kan jeg kjøpe en ting, ha det stående lenge, se litt på det, tenke, for så å gyve løs med maling, limpistol, sag eller annet som kan gi mitt funn nytt utseende. Sist jeg var innom vår lokale bruktbutikk “Evas Brukthandel” fant jeg noen småting som skal få nytt liv her hjemme. Ikke noe dyrt, fancy eller med antikvarisk verdi, men litt hyggelig pussel.

Garnboks4

Garnboks

Mest sannsynligvis har dette vært en oppbevaringsboks på et jenterom. Siden min 10 år gammel datter nå er over sin rosaperiode, fikk den nytt liv til mitt bruk. En liten garnboks jeg kan ha stående ved siden av stolen, med det jeg trenger til litt enkel hekling og strikking. Noen få garnnøster, saks, nåler og pinner får plass i denne.

 

Garnboks2Garnboks5

 

Fremgangsmåte:

Gammel treboks malt med hvit akrylmaling, to strøk. Til håndtaket har jeg benyttet hamptråd som jeg har surret hardt rundt håndtaket.

Veldig fornøyd med resultatet og ser at denne kan ha andre bruksområder også. Dette viser jeg i et senere innlegg.

Garnboks3Garnboks6

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s