Hvilket liv hadde du før du møtte meg?

 

Jeg liker å finne skatter i bruktbutikker. Og da mener jeg ikke nødvendigvis det som koster så mye, men de litt bortgjemte og glemte tingen, som jeg ser at kan få nytt liv hos meg. Ta denne tallerkenhyllen jeg kom over hos bruktbutikken, en litt trist sak som hadde stått der i flere uker uten at noen ønsket å ta den med hjem. Jeg hadde sett på den før, gått forbi og glemt den. Neste gang jeg var på besøk i butikken,snirklet jeg meg litt rundt den, tok noen runder i lokalet før jeg endelig bestemte meg. Den får bli med meg hjem.

Så tenker jeg litt på da, hvilket liv hadde du før meg? Hvilket vegg hang du på? Kanskje hos en gammel dame som samlet på tallerkener fra porselensfabrikken, og en gang i uken tørket hun forsiktig støv av sine fine tallerkner. Beundret dem. Eller kanskje den er av nyere dato, kjøpt på impuls og hengt på veggen, trendy oppsamler av bøker. Prydet den veggen til den ikke var trendy mer, til ingen lengre ønsket å fjerne støvet, men fjernet heller hele hyllen. Nå har hyllen flyttet inn hos oss og her skal den bo en stund.

 

tallerkenhylle_staende2

tallerkenhylle

tallerkenhylle3

tallerkenhylle_staende

tallerkenhylle3

tallerkenhylle_staende3

tallerkenhylle2

 

Jeg har benyttet malingen Lady Superfinish fra Jotun. Fargen er Elegant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s