Rustikk høstkasse

hoest

Dette hobbyprosjektet ble unnfanget etter at vi byttet takstein. Da de gamle lektene fra 60-tallet var fjernet, viste det seg at mange av dem var tørre og fine. De lå i en haug utenfor i påvente av opprydding og med så mange plank liggende tilgjengelig, begynte det å boble i kreativiteten.

hoest4

 

hoest3

hoest

hoest_staende2

hoest_staende

Dette prosjektet ble til for over et år siden og har tålt å stå ute i vær og vind. Kassen er skjev, litt rar og en snekker ville nok ha grøsset ved synet, men du så gøy å lage for meg:-).

Her har jeg målt, sagd og skrudd etter eget hodet i forskriftsmessig kaos.

I dette prosjektet ble jeg inspirert av Mette, en venninne av min storesøster, som hadde lagd så fine blomsterkasser av et gammelt gjerde. Jeg kan dessverre ikke pårope meg at mine ble så vellykket som hennes, men er fornøyd allikevel med resultatet mitt.

 

 

Ha en flott, kreativ dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s