Fredagstur

Det har vært hektiske dager på jobben. Ja, da snakker vi sånne dager hvor du knapt tar øya fra skjermen og nye innkomne jobber føles som slag i ansiktet. Når kroppen er så sliten av å sitte stille en hel dag at du må ta en par skritt med krokbøyd rygg før du i det hele tatt klarer å ta normale skritt. Sånne hektiske dager. Da er det godt å komme seg ut. Virkelig godt. Og da helst i skauen, eller ved sjøen, eller havet…Et par marsipanstenger er pakket i sekken og kamera – trenger ikke noe mer i dag. Tenkte å gjøre det litt enkelt. I dag gikk turen til Vestmarka, Fossane i Larvik. Ikke så lange utflukten egentlig, men herlig å nyte naturen uansett. Til og med noen solstråler fikk vi med oss.

tur

Skogen har virkelig fått gjennomgå etter siste snøfall. Flere steder ser vi røttene sprike og stammene knekt rett av. Stier som tidligere var fremkommelige er nå sperret av grener og trær og vi må klatre over og under. Litt spennende er det jo da. Vi ser noen harespor i snøen. Bekken klukker stille og renner i mørk kontrast til den hvite snøen. Ja, det er godt å være ute. Enkelt. Problemfritt.

turliggende

tur6

tur5

tur3

tur4

tur2

Ha en god lørdag og kom deg ut da vel:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s