HIPP-HURRA

Vi er ikke så veldig glad i å feire bursdager mannen min og jeg. Vi ønsker gjerne at dagen skal gå stillferdig for seg med enkel feiring. Litt kake, litt god mat, overrekkelse av gaver og de nærmeste rundt oss. Perfekt! Dagen i dag var akkurat slik og i tillegg så ble det jammen meg en tur på oss. Det beste mannen vet. Ut på tur (og kjærringa på slep). Kamera i sekken. Solnedgang i vente.

Stedet vi hadde sett oss ut er et forblåst sted på kyststien, en halvtimes gåtur fra bilen. På vei bort ser vi spor av stormen som herjet for noen dager siden. Tangen ligger langt inn på stien og det er tydelig at vannet har stått lenger opp en normalt. Enkelte steder litt ufremkommelig, men med litt ugrasiøs baksing kommer vi oss frem.

Et snodig syn som møter oss når vi kommer frem er skummet. Du vet sånn skum som dannes av voldsom sjø. Men her var det ikke litt i skjæringa mellom hav og svaberg, men hele svabergene var dekket av skummet. Når vinden tok ekstra tak, flagret skumdottene gjennom luften. Snodig opplevelse.

Ble ikke så mange bra bilder i dag. Noen ganger er det vel så fint å bare ta utsikten inn med øynene og lagre det i harddisken (les: hodet).

bovrehovedbilder

bovrehovedbilder2

bovrehovedbilder3

bovrehovedbilder4

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s