Takknemlig!

Liggendemindre

I lang, lang tid stod hytte, et fritidsted, høyt på listen over ønsker. Et sted hvor vi kunne ta tiden tilbake og roe det litt ned. Jeg tror jeg trålet finn.no i flere år. Hyttene var enten for dyre, for langt unna eller de lå på store usjarmerende hyttefelt. Det var mange ting å ta hensyn til. Vi fant ut at det vi ønsket oss aller, aller mest var et sted med fine turmuligheter og helst ikke for mye lysforurensing, og for stort hyttefelt hvor man så rett i hytteveggen til naboen. 

Liggende

Liggendetxt

Etter noen år titting fant jeg vel ut at drømmen er for andre (bemidlede) mennesker. Selv små falleferdige hytter, gikk langt over takst. Men så var det da i et område som ikke er så kjent, men som byr på enormt vakker natur, det stod en hytte tilsalgs. Ei lita hytte, eller kanskje mer ei koie hvis man ser på størrelsen. Ei skeiv hytte, med utedo og mange skavanker. Ikke akkurat noe luksus. Den kjøpte vi! Fremdeles så tenker jeg, var det så lurt da? Men det glemmes raskt når vi er der.

 

Litt har vi fikset, men ikke på langt så mye som mange ville gjort. Litt nytt, litt gammelt og litt hjemmelaget er tatt inn i hytta og skapt et koselig sted for oss. Kveldene spiller vi brettspill med barna og om morgenen hører vi på radio til kaffen. Lykken på hytta er når vannet er hentet inn og det knitrer i ovnen.

Liggende3

 

Vi har fått utforsket turområdene litt rundt hytta. I sommer var det bading fra fellesbrygga, med gode 22 grader i vannet, fisking og litt slentrende utflukter på turstiene. Nå i høst har vi tatt turen både til Himingen og Rognlifjell, to HELT spektaulære områder. FOR-EN-UTSIKT. Da føler jeg takknemlighet. Over friheten, over vinden i ansiktet og over det vakre synet av vill og uberørt fjellheim.

Liggendemindre2.jpg

Liggendetxt2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s