Om Smugtitt

Først av alt vil jeg si: Takk for at du besøker min blogg.

Denne bloggen ble startet fordi jeg selv trengte en kreativ arena. Her vil du etterhvert finne rariteter, oppskrifter, DIY, mote, likes&dislikes, syn på livet, grafisk design og mye mer. Bildene brukt i innleggene vil noen ganger være tatt av meg og noen ganger kommer jeg til å benytte bildebank.

Dette er en privat livsstilsblogg og ikke et politisk nettsted. Det er lettbeinte innlegg og mitt syn på livet.

Bloggen retter seg mot damer i alderen 30 – 80 år.

På sikt er også tanken å ha gjesteinnlegg. Du skriver teksten og jeg supplementerer med illustrasjoner eller bilder. Har du noe på hjertet som du ønsker å dele, så ta kontakt med meg på mail: smugtitt@gmail.com

Kom også gjerne med saker/temaer som du ønsker mitt syn på. Jeg er ingen ekspert på noe som helst, snarere en turkamerat eller en du tar en kopp kaffe med.

Privat:

Jeg er 41 år ( i 2013) og har to barn på 8 og 10 år. En gutt og ei jente. Bor i et lite husbankhus med en uregjerlig hage. Er samboer. Er en drømmer med bena plantet på jordet. Har hodet i skyene noen ganger, men går barbeint over svaberga.

Jeg er grafisk designer av yrke.

Målet mitt:

Jeg gir bloggen ett år, så ser jeg hvor det bærer og videre drift.

4 thoughts on “Om Smugtitt

  1. Hei gode gamle venn…hørte spennende rykter : ), og derav nettopp vært innom første blogg på leeenge – fortsatt ikke den ivrigste på sosiale medier etc…humre . Her var det allerede mange fine betraktninger og vakre fotos, Kjersti. Motivene dine er en nytelse – for eye and soul. Dette var jammen koselig for en som har tenkt på deg masse imens tiden flyr forbi… stooor varm klem fra Camilla fra den engelske era…; )…

    1. Hei Camilla. Så koselig at du titter innom:). Og så utrolig godt å høre fra deg:) Ja, leenge siden nå. Tenker mye på deg også og etter nyttår (en gang) kommer jeg på besøk.

      Dette er liksom min puslerier-side. Godt å få ut mange av ideende og tankene som surrer i hodet. Varm klem og varme tanker tilbake.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s